Dating

Het daten van meisjes in Indonesische overblijfselen is grotendeels materialistisch. Dit geldt met name voor een van mijn "dates". Als ze eenmaal weten dat je uit het Westen komt of een buitenlander in het algemeen, doet de rest er niet veel meer toe. Het is moeilijk om een ​​partner te vinden die echt om je karakter geeft. Ik heb er wat meegemaakt, maar gebeurt zelden. Maar aan de andere kant. Laten we eerlijk zijn, de mens wordt behandeld als een koning en ze doen alles wat je wilt zonder te klagen.
 Ik had vorige week een afspraak met een meisje uit Atjeh in Depok. Was allemaal heel gezellig, we gingen eerst naar een karaoke-tent, "de piloot" om de hoek bij dbest fatmawati. Dat is een nieuwe tent ontworpen als een vliegtuig, het is grappig. Dan gaan we plezier hebben. En dat hadden we. Hoewel je haar eten, drankjes en wat taxigeld (die ze in hun zak stoppen en de bus nemen) gewoon betaalt. Een tijdje geleden kostte me niet meer dan 30 euro incl. Alles wat ik van haar wil :)

Westerse meisjes

Westerse meisjes zijn het tegenovergestelde. Ze verwachten veel te veel aandacht voor zelfs een kus om mee te beginnen, ze zijn altijd gecompliceerd en krijgen geen speciale behandeling die ik wel  met Aziatische dames krijg. Ook een westerse vrouw kan grof zijn, als een man probeert met haar te daten en ze is niet geïnteresseerd, zal ze grof zeggen, verdwaal, oprotten !!
In Azië, zelfs als ze een man hebben waar ze van houden, zullen ze je nog steeds vriendelijk glimlachen en nee sorry, ik ben al bezet en goodluck. Dus als een man voel je je nooit slecht.


Onzorgvuldig gedrag

Natuurlijk mist goede communicatie na een tijdje en is zeer frustrerend. Ik en mijn date gingen naar Sangrila hotel, de BATS, dat een kelderlocatie is, NY-stijl. Ik zong er voor de tweede keer en dat voor zo'n duur hotel is iets.
Dus ik heb mezelf op dit gebied laten weten.
Daarna gaf ik het meisje geld voor de taxi, de volgende dag wilde ze langskomen. Om 16:00 zou ze hier zijn. Ik hoor helemaal niets. Telefoon is niet actief, ik had het nummer van haar zus, zie ook wist niet waar ze was, geen tekst en hoorde niets gedurende 3 dagen. Totdat ze online kwam met Yahoo Messenger. Ik vroeg haar waarom ze niets van haar had gehoord, waarna je een antwoord kreeg, ja, mijn telefoon was kapot, geen spijt van niets.
Dus ik begrijp dit soort onzorgvuldig gedrag helemaal niet. Misschien had ze intussen iemand anders gerend die veel meer geld had, haha. Vreemde schepsels. Dus als je verliefd wordt en serieus wilt gaan, probeer haar dan heel goed.

Cultureel

Negerende-mensen maken ook deel uit van de cultuur. Nee zeggen. Ze vertellen je liever niet de waarheid over waarom ze je hebben achtergelaten of je negeren nadat je een afspraak met hen hebt gemaakt. Je moet onthouden dat 90% van alle afspraken niet op tijd zijn. Wanneer u een afspraak maakt, laten we zeggen om 17.00 uur. Het betekent dat ze hun plaats verlaten om 17.00 uur en als gevolg van het ergste verkeer in Jakarta kan het 2 uur later gemakkelijker worden. Genieten!
Geef een reactie op deze blog. Let op dat je geen bedrijfs/contact gegevens in je reactie mag achterlaten.

Commentaar voor deze blog

Nog geen commentaar voor deze blog.