• 1

  Vul het inschrijfformulier in

  Het inschijfformulier is hier te vinden. Na de inschrijving krijg je de logininformatie gemaild. Je kunt inloggen, waarna je kunt reageren op elke stage die beschikbaar is. Staat je voorkeur voor een stageplaats niet op onze site, dan kunnen we je alsnog helpen en zoeken wij een op maat conform je opleiding .
  Stuur een email naar stage@stageplaatsindonesie.nl met de stagedetails, zodat we specifiek voor jouw op zoek gaan naar een perfecte stage die past bij je opleiding.
 • 2

  Geen extra registratie en/of administratiekosten!

  Wij rekenen in tegenstelling tot andere stage aanbieders geen extra registratie en/of administratiekosten! Nadat wij een aanvraag binnen hebben gekregen, krijg je zo spoedig mogelijk een reactie van één van onze medewerkers
 • 3

  Lees en teken de Stageovereenkomst.

  We leggen jou de stage mogelijkheden voor. Je laat weten of jij en je onderwijsinstelling akkoord gaan met de keuze die we je voorleggen; Wanneer je met ons aanbod akkoord gaat organiseren we na ontvangst van de bemiddelingskosten een kennismakingsgesprek met het desbetreffende bedrijf of organisatie; Indien je onderwijsinstelling, het stagebedrijf en jijzelf een overeenstemming hebben bereikt, wordt het stagecontract ondertekend.
 • 4

  Uw visum word geregeld.

  De enige autoriteit om een visum te verlengen ligt geheel in handen van de Indonesische immigratiedienst. Stage Indonesie volgt de wetgeving en iedere tussentijdse verandering ligt buiten de verantwoordelijkheid van Stage Indonesie. Stage Indonesie zal te allen tijden een beslissing van de immigratiedienst in Indonesie en de ambassade te respecteren ahv de geldende immigratie wetgeving. Visa zaken zijn zeer belangrijk. Het gaat over je eigen veiligheid. Helaas er is veel informatie in omloop over wat een correcte visum zou zijn. Een Social Budaya/sociaal cultureel visum (index- 211 visa) is het correcte visum voor een aanvraag. ​Heb je hier vragen over, bel gerust de Indonesische authoriteiten. De student kan ervoor kiezen om zelf het visum op te halen of het door ons te laten behandelen. Wij gaan dan naar de ambassade om de aanvraag namens de student in te dienen. Hier zijn € 25 extra kosten voor, die in rekening gebracht zullen worden.
 • 5

  Aankomst in Indonesië

  Ons lokaal personeel staat voor je klaar om je van de luchthaven op te halen en je vervolgens te begeleiden naar de door jou gekozen accommodatie ter plaatse. Wij brengen je op de introductiedag naar het stagebedrijf en je stage kan beginnen.