Wie zijn wij


Graag stellen wij ons aan je voor.

Wij zijn een enthousiast team bestaande uit Nederlandse Indonesiëgangers en Indonesische professionals op het gebied van Human Resources  met name in Jogjakarta.

De volgende medewerkers zorgen voor een goed verloop van je stageperiode:

Danny Gopie

Danny heeft voor zijn studie zelf ook in Indonesië stage gelopen. Nu is hij een van de initiatiefnemers om de link te leggen tussen Indonesië en Nederland in de vorm van stage uitwisselingsprojecten.

Anastasia Dina Rumiyati

Dina is geboren en getogen in Jogjakarta. Zij draagt zorg voor het bezoeken en beoordelen van de stageplaatsen. Bij haar kan je ook terecht voor allerlei vragen omtrent de stage, geeft praktische informatie over het land zelf en regelt ook excursies binnen Indonesië.

Gijs van Seggelen

Gijs van Seggelen, oud-politieagent te Hilversum met een jarenlange ervaring met het begeleiden van stagiair(e)s , vrijwilligers en toeristen is onze gids in Yogyakarta. Bij hem kan je tevens terecht voor allerlei vragen denk aan;  je keuze van je stageplaats/vrijwilligerswerk, achtergrondinformatie, excursies, uitgaansleven, vervoer, etc.

Andre Fizia

Andre zoekt samen met Danny en Anastasia stageplekken in heel Indonesië en beoordeelt deze op een aantal punten die noodzakelijk zijn voor een specifieke studie.