1 Stages beschikbaar

Beroepsgroep

Onderwijs & Onderzoek

Locatie

Kota Tangerang

Soort dienst

dag

Aantal daguren

7

Minimale opleidingsniveau

HBO

Stage type(s)

Snuffelstage

Regio('s)

  • Kota Tangerang

Werknemers

  • 100-500

Bedrijfsprofiel

Een katholieke school, opgericht in 1995 op basis van een eenvoudige, nobele droom van een moeder die de droom van haar overleden echtgenoot wilde realiseren om een school op te richten voor hun pleegkinderen in Padang Gembala Orphanage. Deze school is opgericht in 1988.


Deze school bestaat uit 2 campussen, één met een nationale leerplan standaard en met een internationale curriculum norm; goedkeuring van het International Baccalaureate (IB) Diploma Programme, Montessori Method and Cambridge Curriculum.

Één van onze uitstekende programma's is het Platinum Generation-programma dat niet alleen docenten en studenten bij een leerproces betrekt, maar ook ouders als ondersteuner voor de toekomst van hun kinderen. In het Platinum Generation-programma zijn er 3 elementen die de ontwikkeling van hun kinderen in het leerproces ondersteunen, zoals smart, global en entrepreneur.


Deze 3 elementen zijn bij onze studenten ingebracht als hun gids om de toekomst tegemoet te zien, omdat de beste tijd voor het ontwikkelen van het karakter van kinderen begint in de vroege kindertijd. Door het juiste en consistente karakter dat voortbouwt op de ontwikkeling van kinderen, geloven we dat ze zullen opgroeien als een volk dat stoer, onafhankelijk, verantwoordelijk, creatief is, en toch de morele en ethische waarden hooghouden van Indonesische burgers die wereldwijd denken.


Studenten worden ook begeleid door docenten die competent zijn in hun vakgebied en ook met liefde lesgeven, zodat studenten zich prettig voelen in het leerproces. Door de overvloedige genade van God (Als Katholieke school) blijft deze school groeien en zich ontwikkelen; en we willen graag meer bijdragen op het gebied van onderwijs om de generatie van het land te creëren die klaarstaat om Indonesië naar de hele wereld te brengen. Binnen de openingstakken op een locatie in Jakarta (Pantai Indah Kapuk), Jambi, Yogyakarta en enkele andere steden, hopen we dat deze school het beste onderwijs kan blijven geven aan wereldwijde stundenten in Indonesië..

Vacature informatie

 Je geeft in deze functie Engels, waarbij je tegelijkertijd de studenten volgt qua prestatie en sociaal gedrag.

Denk aan kinderen die snel boos worden, leer ze om kalm met elkaar om te gaan. Dit is een combinatie van zowel in de transformatie van Indonesische kinderen Engels te laten spreken en een beetje westerse cultuur m.b.t. de sociale mentaliteit meegeven.

Werkzaamheden

Je geeft in deze functie Engels, waarbij je tegelijkertijd de studenten volgt qua prestatie en sociaal gedrag.

Wij zoeken

Een vrouw, die eerlijk en goed met kinderen kan omgaan

Wij bieden

Een nieuwe werksfeer en veel flexibiliteit

Deel deze vacature met je vrienden!

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online.
Wij nemen daarna snel contact met je op!
Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0702500758 of neem contact op met whatsapp, facebook (rechtsonder) or het contactformulier onderaan de website..