• 1

  Inschrijven en je stagevoorkeur bepalen.

  Het inschrijfformulier is hier te vinden. Na de inschrijving krijg je de logininformatie gemaild. Je kunt inloggen, waarna je kunt reageren op elke stage die beschikbaar is.
  Staat je voorkeur voor een stageplaats niet op onze site, dan kunnen we je alsnog helpen en zoeken wij een stage op maat conform je opleiding.
  Als je dan ingelogd bent, werk dan je werkvoorkeur en opleidingstabbladen bij, zodat we de juiste stages voor je kunnen zoeken. Je kunt ook een whatsapp of facebook bericht (rechtsonderaan de site) sturen met al je vragen incl. de stagedetails, zodat we specifiek voor jou op zoek gaan naar een perfecte stage.
 • 2

  Geen extra registratie en/of administratiekosten!

  Wij rekenen in tegenstelling tot andere stage aanbieders geen extra registratie en/of administratiekosten! Nadat wij een aanvraag binnen hebben gekregen, krijg je zo spoedig mogelijk een reactie van één van onze medewerkers.
 • 3

  Lees en teken de Stageovereenkomst.

  We leggen jou de stage mogelijkheden voor. Je laat weten of jij en je onderwijsinstelling akkoord gaan met de keuze die we je voorleggen; Wanneer je met ons aanbod akkoord gaat organiseren we na ontvangst van de bemiddelingskosten een kennismakingsgesprek met het desbetreffende bedrijf of organisatie; Indien je onderwijsinstelling, het stagebedrijf en jijzelf een overeenstemming hebben bereikt, wordt het stagecontract ondertekend.
 • 4

  Uw visum word geregeld.

  De enige autoriteit om een visum te verlengen ligt geheel in handen van de Indonesische immigratiedienst. StageplaatsIndonesie.nl volgt de wetgeving en iedere tussentijdse verandering ligt buiten de verantwoordelijkheid van StageplaatsIndonesië.nl StageplaatsIndonesie.nl zal te allen tijden een beslissing van de immigratiedienst in Indonesie en de ambassade te respecteren ahv de geldende immigratie wetgeving. Visa zaken zijn zeer belangrijk. Het gaat over je eigen veiligheid. Helaas er is veel informatie in omloop over wat een correcte visum zou zijn. Voor zover nu bekend is, is een Social Budaya/sociaal cultureel visum (index- 211 visa) het correcte visum voor een aanvraag. ​Heb je hier vragen over, bel gerust de Indonesische authoriteiten. De student kan ervoor kiezen om zelf het visum op te halen of het door ons te laten behandelen. Wij gaan dan naar de ambassade om de aanvraag namens de student in te dienen. Hier zijn € 25 extra kosten voor, die in rekening gebracht zullen worden.
 • 5

  Aankomst in Indonesië

  Ons lokaal personeel staat voor je klaar om je van de luchthaven op te halen en je vervolgens te begeleiden naar de door jou gekozen accommodatie ter plaatsen. Wij brengen je op de introductiedag naar het stagebedrijf en je stage kan beginnen.